Leverantörer/Partners

Vi säljer och anpassar produkter från världsledande leverantörer inom mobil elektronik. Våra partners vi samarbetar med har specialkompetens inom sitt område och är en viktigt del av vår verksamhet för att kunna stärka vårt erbjudande till våra kunder.

Alla produkter som vi tar in håller mycket hög kvalitet och är robusta för att tåla de påfrestningar som mobila system kräver. Som systemintegratör så tar vi också in kompletterande produkter baserat på kundens behov.

Några av våra huvudleverantörer och partners är:

 

IFMLO_PANT_2c_B_25_0014

ifm electronic har en stor produktportfölj som sträcker sig från enklaste kablage, till sensorer och avancerade styrenheter både för industri och mobila applikationer. Mobile Integrator Sweden AB är systemintegratörspartner till ifm electronic.
www.ifm.com

 

 

CrossControl (Fd. Maximatecc) utvecklar och levererar produkter och lösningar för effektiv man-maskin-interaktion. Bolagets huvudprodukter är displayer och instrumentering. Bland kunderna finns ledande maskintillverkare som AGCO, Atlas Copco, Caterpillar, Cargotec, John Deere etc. Mobile Integrator Sweden AB är certifierad partner för den Svenska och Skandinaviska marknaden.
www.crosscontrol.com
pdficon_largeParnerblad Maximatecc-Mobile Integrator

 

 

HMS+partnerlogo_v2

HMS utvecklar, tillverkar och marknadsför flexibla, innovativa och pålitliga kommunikationslösningar för att koppla samman produktionsutrustning med industriella nätverk samt för att koppla samman olika industriella nätverk med varandra. Mobile Integrator Sweden AB är certifierad Guld-partner till HMS.
www.hms.se
pdficon_largeParnerblad HMS-Mobile Integrator

 

 

IXXAT_logotype

IXXAT har över 25 års erfarenhet som leverantör av produkter och tjänster inom områdena inbyggda system och datakommunikation för industriautomation och fordonsapplikationer.
www.ixxat.com

 

 

Logic IO

Logic IO arbetar primär med produkter för den snabbt växande marknaden för M2M (Machine to Machine). De levererar produkter som bygger på kommunikationsteknologier såsom GSM, GPRS, TCP/IP och GPS.
www.logicio.com

 

 

ETP Kraftelektronik levererar elektriska drivlinor till fordon, maskiner och redskap som kräver batteridrift. Drivlinan kan bestå av motor, motorstyrning, växel, hydraulpump, broms, batteri och reglage. Produkterna håller högsta tänkbara kvalitet till bästa möjliga pris. Mobile Integrator är partner till ETP Kraftelektronik och har ett nära samarbete.
www.etpab.se

 

MRS Electronic utvecklar och tillverkar ett brett sortiment av produkter inom segmentet automotive. Från standardreläer och applikationsspecifika enheter till innovativa, programmerbara styrsystem. Mobile Integrator Sweden AB är certifierad partner för Sverige, Norge, Danmark och Finland.
www.mrs-electronic.de